Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

GDPR
Protectia datelor personale

GDPR

 

IDENTIFICAREA CONTROLORULUI DE DATE ȘI DETALIILE DE CONTACT

Controlorul datelor dvs. este B&B Expert Com SRL (denumit în continuare „Controlor”).

Detaliile de contact ale administratorului sunt următoarele:

Bucuresti, str.Ariesul Mare nr.5, bl.I12, sc.F,ap.77

 

DATELE PERSONALE CARE VOR FI COLECTATE

La inregistrarea unei comenzi va dati consimtamantul in legatura cu procesarea urmatoarelor date personale:

  • Nume, prenume;
  • Adresa de livrare;
  • Adresa de email;
  • Numar de telefon;

Adresa de email si numarul de telefon pot fi considerate date personale doar in masura in care ajuta la identificarea unei persoane fizice. In cazul in care adresa de email este de tipul office@xxx.ro iar numarul de telefon este telefonul de contact al unei persoane juridice, aceste date nu pot fi considerate date personale.

In cazul persoanelor juidice nu este necesar sa se completeze campul ‚Nume si prenume‘. Deoarece campul este obligatoriu puteti alege varianta de completare  ‚XXXX‘.

BAZA LEGALA PENTRU PRELUCRAREA LEGITIMA A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o reprezinta executarea unui contract la care sunteti parte in calitate de (potential) client,  conform art. 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (denumit în continuare GDPR).


SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă in procesarea si expedierea catre dvs. a comenzilor efectuate in magazinul nostru online si a facturilor aferente acestora.

Numele si adresa vor fi inscrise in factura emisa dupa procesarea unei comenzi, conform prevederilor legale.

Adresa de email si numarul de telefon vor fi pastrate in baza de date pentru rezolvarea eventualelor reclamatii.

Daca va inregistrati pentru un cont de client, va vom pastra datele dvs. de cont (numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail) si datele aferente comenzilor dvs. in contul dvs. de client care va fi protejat printr-o parola directa. Crearea unui astfel de cont de client are scopul de a va facilita cumparaturile pe viitor. Va rugam sa tratati datele dvs. de acces drept confidentiale si sa nu le dezvaluiți catre terte persoane neautorizate.

Nu există nicio decizie individuală, automată a Controlorului de date în sensul articolului 22 din regulament.

PERIOADA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Perioada pentru care vor fi stocate informațiile dvs. cu caracter personal de către Controlorul de date este de:

  • 10 ani in cazul facturilor;
  • 3 ani pentru celelalte date personale (telefon, email).

ALTI DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dvs. cu caracter personal sunt transferate următorilor destinatari:

  • Compania Bohemiasoft s.r.o. (administratorul platformei online eshop-rapid pe care opereaza magazinul);
  • Posta Romana – pentru coletele livrate prin posta;
  • Fancourier – pentru livrarile prin curier.

 Alegerea uneia din variantele de livrare (posta sau curier)  presupune consimtamantul dv. In ceea ce priveste transferul datelor personale (nume, adresa, telefon). Posta Romana si Fancourier vor procesa datele dv. personale in scopul executarii livrarilor.

Solicitarea unui alt operator pentru livrare decat Posta Romana sau Fancourier presupune consimtamantul  dv. In ceea ce priveste transferul datelor personale catre terta parte care va efectua livrarea conform instructiunilor dv.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE DE RESPECTIVELE DATE

In conformitate cu termenii și condițiile stipulate in Regulament, aveți dreptul de a solicita Controlorului accesarea, rectificarea sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal sau limitarea prelucrării acestora, dreptul de a face obiecții la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal.

Aveți dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal acordat Controlorului de date. Totusi, acest lucru nu afecteaza legalitatea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal bazata pe consimtamantul dvs. inainte de retragerea acestuia. Consimtamantul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi retras prin e-mail la adresa office@hobbyt.ro.

In cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau Regulamentul au fost incalcate, aveți dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere ANSPDCP.

 

 

NmM4Mm